تبلیغات
پرتال فناوری اطلاعات ایران - طرز تهیه «سوهان کنجدی» برای نوروز
 
پرتال فناوری اطلاعات ایران
SKype:reza.arefan www.facebook.com/reza.arefan
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : رضا عارفان
موضوعات
مطالب اخیر
پیوندهای روزانه
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

سوهان کنجدی یکی از شیرینیهای پرطرفدار، هم برای خوردن، هم برای پختن است! برای تهیه آن به فر یا لوازم خاصی نیاز نیست، دستور تهیه‌اش ساده است، وقت چندانی از شما نمی‌گیرد، وسوسه و علاقه به خوردنش نیز نظر مهمانها را جلب می‌کند.

مواد لازم:

شکر ۳ قاشق

عسل ۳ قاشق

کنجد ۱ پیمانه

طرز تهیه:

شعله را روی مقدار متوسط بگذارید. یک پیمانه کنجد را درون تابه بریزید و مدام آنها را زیر و رو کنید تا کنجدها کمی‌ رنگ عوض کنند. سپس شعله را خاموش کنید، شکر و عسل را درون تابه‌ای دیگر بریزید و با قرار دادن درجه شعله روی متوسط، مواد را به مدت ۵ دقیقه مدام هم بزنید و مخلوط کنید.

 به محض آن که روی شکر و عسل مخلوط شده، حباب ظاهر شد، کنجدها را بریزید و خیلی سریع آنها را هم بزنید و مخلوط کنید. پس از اختلاط، مواد را روی کاغذ روغنی بریزید و با پشت قاشق یا کاردک آنها را صاف کنید. این کار باید سریع و تا مواد سرد نشده انجام شود. پس از آن که خنک شد به هر شکل مربع یا لوزی که تمایل داشتید آنها را برش دهید.

منبع:جام جم سرا

- See more at: http://www.tebyan-zn.ir/News-Article/cooking_nutrition/instruction_cookery/2014/3/25/169998.html#sthash.xGTqLP7c.dpuf



نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

       نظرات
سه شنبه 5 فروردین 1393
رضا عارفان
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر